DEOCRYSTAL STICK DEODORANTTIKIVI 100 G

5/5
12,80 € (128,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Luonnollinen mineraalideodoranttikivi. Deocrystal stick deodoranttikiven mineraalisuolat ja hapan pH tuhoavat hienhajua aiheuttavia bakteereja iholla. 100 % luonnontuote, joka soveltuu vegaaneille, allergisille, astmaatikoille ja henkilöille, joiden iho ei siedä tavallisia deodorantteja. Deocrystal ei ärsytä ihoa eikä tahri vaatteita. Antiseptista mineraalikiveä voidaan käyttää myös parranajon tai karvojen poiston jälkeen rauhoittamaan ihoa. Riittää päivittäisessä käytössä 1-2 vuotta. Ei sisällä tukkivia alumiiniyhdisteitä eikä keinotekoisesti valmistettuja kemikaaleja, hajusteita tai lisäaineita.

Tuotteen käyttö

Sivellään kostealle ja puhtaalle iholle pesun jälkeen. Mineraalikiven voi myös kostuttaa veteen ja sivellä kuivalle iholle.

Tuotteen koostumus

Ammonium alum (aluna) 99 %, aqua (vesi) 1 %.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (5)

Todella hyvä hajuherkille
Halusin vaihtaa tavallisen deodorantin johonkin luonnonmukaisempaan, mutta useimmissa joita testasin oli liian voimakas tuoksu. Tämä oli todellinen löytö, ei tuoksu miltään ja pitää hienhajun poissa.
Huippu
Toimii hyvin, eli ei hiki haise. Miinuksena se, että jos tippuu lattialle niin palasina on. Ostettiin tuote Itävallasta ja oli paljon halvempi kuin täällä.
Loistava!
Ajauduin yhtäkkiä siihen tilaan että kaikki deodorantit ärsyttivät kainaloita ja ne olivat todella ärtyneet, kutisevat ja punaiset. Kokeilin aika monta luonnonkosmetiikkadeodoranttia ja jokaisesta ärsytys iski uudelleen päälle. Viimein ostin erittäin skeptisenä DeoCrystal-kivideodorantin ja kas! muutamassa päivässä kainalot kunnossa ja kaikkien odotusten vastaisesti tämä deodorantti myös toimii! Loistava tuote!
Täydellinen toimivuus!
Olen siirtynyt käyttämään tätä tavallisten deodoranttien sijaan ja se toimii paremmin kuin teollisesti tehdyt. Riittää kun aamulla laittaa ja saa vapaasti riekkua, ei ole hajuhaittaa :)
Toimii, toimii ja toimii
Tavanomaiset hajusteettomat ja lisäaineettomat deodorantit tuppaavat happanemaan ennen kuin ne saa käytettyä loppuun - tämä ei happane eikä lopu. Helppo käyttää, kuivuu nopeasti, eikä jätä valkoisia raitoja vaatteisiin. Miellyttävä herkällä ja atooppisella iholla, ihottumat ja kutinat loppuivat, eikä ärsytä nenääkään. Atoopikolle sopivan deodorantin etsintä loppui omalta osaltani tähän - ongelma on nyt ratkaistu. Ainoana miinuspuolena ei oikein kestä pudottelua. Matkalle kannattaa ehkä ottaa mukaan joku toinen tuote.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DEOCRYSTAL STICK DEODORANTTIKIVI 100 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.