DENTIPLUS ERITTÄIN RAIKAS IMESKELYTABLETTI 180 KPL

4/5
18,70 € (0,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Mieto fluori-imeskelytabletti vahvistamaan hammaskiillettä. Aterian jälkeen nautittuna imeskelytabletti lisää syljen eritystä, vähentää happohyökkäystä ja suojaa hammaskiillettä. Tabletin imeskely antaa avun myös kuivasta suusta kärsiville. Valmisteen C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista hampaiden ja ikenien toimintaa varten. Laktoositon, maidoton, gluteeniton ja liivateeton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti 3-6 kertaa päivässä. Anna tabletin liueta hitaasti suussa välipalojen, aterioiden ja hampaiden pesun jälkeen. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 6 tablettia sisältää: C-vitamiinia 40 mg. Aineosat: makeutusaineet (ksylitoli ja sorbitoli), täyteaine (karboksimetyyliselluloosa), kalsiumkarbonaatti, ortofosforihapon natriumsuola, paakkuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat ja piidioksidi), sinkkiaskorbaatti, luontaiset aromit (eukalyptus, piparminttu ja mentoli), natriumfluoridi.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Ei liukene hyvin suussa.
Tabletti liukenee epätäydellisesti. Suuhun jää tabletista valkea jauhepuuro, joka tarttuu ikeniin ja hampaisiin. Tunne on todella epämiellyttävä. Aijemmin käytin Xerodent-tuotetta, mutta se hävisi tuotehyllyistä. Se liukeni paremmin ja oli raikkaampi maultaan.
Loistava tuote
Suun kuivumisesta kärsivälle ehdoton tuote, joka kannattaa aina pitää mukana. Pidän toista purkkia yöpöydän laatikossa, koska yöllä herätessäkin on mukava joskus laittaa pieni pilleri suuhun. Saa helpommin unen, kun ei suu tunnu ja maistu niin pahalta.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DENTIPLUS ERITTÄIN RAIKAS IMESKELYTABLETTI 180 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.