DECUBAL CLINIC CREAM PUMPPUPULLO 475 G

4/5
21,40 € (45,05 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Ravitseva perusvoide kuivalle ja herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää ihoa pehmentäviä ja suojaavia aineosia, joiden kosteuttava vaikutus säilyy pitkään. Sopii kaikenikäisille ja koko vartalolle. Rasvapitoisuus 38 %. Hajusteeton, väriaineeton ja parabeeniton.

Tuotteen käyttö

Levitä puhtaalle iholle tarvittaessa.

Tuotteen koostumus

Aqua, isopropyl myristate, glycerin, sorbitan stearate, lanolin, dimethicone, cetyl alcohol, polysorbate 60, sorbic acid.

Tuotearviot (3)

Voide hyvää, pullo susi ***
Voide on ihan hyvä valinta. Mutta se 475 gramman pullo ei toimi. Neljännes voiteesta on jäänyt pohjalle eikä se ainakaan pumppaamalla tule pois. Toistaiseksi on kyse yhdestä pullosta, toista tuskin ostan.
Aivan loistava voide kuivalle iholle.
Iho pehmeni hyvin.
375 g pakkaus on susi, voide ok
Puppupullo 375 on ihan susi. Joka toisen pullon pumppuosa näytää olevan viallinen. Tuotteen sisältämä lanoliini on erittäin allegisoivaa, joten riski vaikka sinänsä rasvan koostumus on miellyttävä. Tytär sai lääkärin hoitoa vaativan allergisen reaktion voiteesta.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DECUBAL CLINIC CREAM PUMPPUPULLO 475 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.