DDS + MAITOHAPPOBAKTEERI 100 KPL

30,40 € (0,30 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää paljon tutkittuja Lactobacillus acidophilus ja Bifidobacterium longum maitohappobakteereita. DDS+ sopii kokoperheelle - päivittäiseen käyttöön, antibioottikuurin yhteyteen tai matkalle mukaan. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä veden kera. Voit tarvittaessa, esimerkiksi lapselle annettaessa, avata kapselin ja sekoittaa jauheen veteen ennen nauttimista. Säilytä avattuna viileässä tai jääkaapissa. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää: maitohappobakteerit (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum) 2,9-8,6 miljardia kpl. Ainesosat: maltodekstriini (riisistä), hyytelöimisaine E464, frukto-oligosakkaridit, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, stabilointiaineet E470a, E470b.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DDS + MAITOHAPPOBAKTEERI 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.