DAOSIN KAPS 30 KPL

17,90 € (0,60 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Daosin sisältää diamiinioksidaasi -entsyymiä ja C-vitamiinia. Eräät ruoka-aineet sisältävät paljon histamiinia tai vapauttavat histamiinia elimistöön ja voivat näin aiheuttaa yliherkille oireita. Tällaisia ovat mm. hitaasti kypsytetyt juustot, punaviini, salami sekä sitrushedelmät, tomaatti, pinaatti ja suklaa. Histamiini-intoleranssin oireita voivat olla ihoreaktiot, kuten punoitus, kutina ja turvotus sekä päänsärky, migreeni ja sydämen tykytys. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli veden kera ennen histamiinipitoisen ruoan tai juoman nauttimista. Suositeltu vuorokausiannos enintään 3 kapselia vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää: diamiinioksidaasi 294-882 mg, C-vitamiini 11-33 mg (45%*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: stabilisaattori (selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sokeri, C-vitamiini, riisitärkkelys, pintakäsittelyaine (sellakka), hydroksipropyyliselluloosa, sianproteiiniuute, diamiinioksidaasilla, täyteaine (polyvinyylipolypyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaine (talkki), muunneltu tärkkelys, sakeutusaine (karboksimetyyliselluloosa), kosteudensäilyttäjä (glyseriini).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: DAOSIN KAPS 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.