CYSTAID PLUS KAPS KISSOILLE 30 KPL

4/5
15,10 € (0,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Tehokas valmiste virtsatievaivoista kärsiville kissoille. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Kissalle 1 kapseli aamuin illoin 3-4 viikon ajan. Jatkohoitona 1 kapseli vuorokaudessa. Voit antaa kapselit kokonaisina tai sekoittaa niiden sisällön ruokaan.

Tuotteen koostumus

1 kapseli sisältää: N-asetyyli-D-glukosamiini 125 mg, L-teaniini 25 mg, kversetiinidihydraatti 20 mg. Ravintoainekoostumus (w/w): raakarasva 2,43 %, hehkutusjäännös 3,37 %, natrium 0,07 %, raakakuitu 0,5 %, raakavalkuainen 43,3 %.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä!
Kissallani oli kova maukuminen aina pissalle mentäessä. Nyt kun käytetään tuotetta, ei ääntele enää.


Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CYSTAID PLUS KAPS KISSOILLE 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.