CURCUDYN KAPS 60 KPL

4/5
29,80 € (0,50 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Ravintolisä nivelille. Curcudyn kapselit sältävät nivelten, lihasten ja rustojen hyvinvointia tukevia ainesosia, kuten kurkumaa ja inkivääriä sekä C- ja D-vitamiineja, jotka edesauttavat ylläpitämään nivelten joustavuutta. Tuotteen sisältämä kurkumiini on hyvin imeytyvässä muodossa ja inkivääri on tunnettu ja perinteinen nivelkipurohdos. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen ja verisuonien normaalia toimintaa varten ja D-vitamiini edistää normaalia lihastoimintaa. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 kapselia vuorokaudessa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille. Ei suositella potilaille, joilla on maksa- tai sappiteiden sairaus. Älä käytä tuotetta, jos sinulla varfariini-lääkitys. Ei raskaana oleville tai imettäville.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 kapselia sisältää: Curcuma longa -uute 105 mg, josta kurkuminoideja 100 mg, C-vitamiini 16 mg, D-vitamiini 5 mikrog (200 IU), inkivääriuute 20 mg. Ainesosat: emulgointiaine (polyoksietyleenisorbitaanimono-oleaatti), liivate (peräisin naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), kurkumauute (Curcuma longa L.), inkivääriuute (Zingiber officinale L.), L-askorbiinihappo, väri (rautaoksidi), kolekalsiferoli.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Ihan hyvä tuote
Ehkä n 2-3 päivää syötyäni tuntui että nivelet oli entistä kipeämmät. Jalkoihin särki ja kävely tuntui. Pidin 1-2 päivää väliä ja aloitin uudestaan niin kipu helpottui. Nyt jos jätän väliin alkaa varpaita ja jalkojen niveliä särkemään. N. 3-5 päivää voi olla syömättä ja sitten alkaa särky jaloissa ja käsissä. Hartiat alkoi jumittaa.Tuntui että auttoi myös alkavaan flunssaan, ei iskenytkään niin pahasti eikä kestänyt niin pitkään. Suosittelen. Mutta sitkeyttä tarvii, että löytyy palanssi, ei saa luovuttaa. Jatkan käyttöä. Löysin hyvän syklin miten käytän
Kohtalainen
Aloitin vasta hiljattain
Mutta ei tarvi särky lääkkeitä ottaa
Kun aikansa syön tätä

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CURCUDYN KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.