COMPEED RAKKOLAASTARI MIX-PACK 3 KOKOA 5 KPL

5/5
7,60 € (1,52 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Geelilaastari rakkojen ja hiertymien ehkäisyyn ja hoitoon. Pakkaus sisältää kolmea Compeed rakkolaastari kokoa ja on ihanteellinen esimerkiksi mökille tai matkalle. Reunoilta ohennettu Compeed rakkolaastari pysyy hyvin paikallaan, suojaa ihoa vedeltä, lialta ja bakteereilta, mutta antaa ihon hengittää. Vedenpitävä laastari nopeuttaa rakon paranemista ja lievittää kipua nopeasti.

Tuotteen käyttö

Lämmitä laastari käsien välissä ennen kiinnitystä. Kiinnitä laastari puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna olla paikoillaan, kunnes se irtoaa itsestään. Älä käytä tulehtuneelle iholle. Ei suositella diabeetikoille ilman lääkärin ohjetta.

Tuotteen koostumus

Pakkaus sisältää: 2 kpl 4,2 cm x 6,8 cm (keskikoko), 2 kpl 2 cm x 6 cm (pieni), 1 kpl 1,7 cm x 5,1 cm (varpaat)Ainesosat: Styreeni-isopreeni polymeeri, liima-aine, natriumkarboksimetyyliselluloosa, polyuretaani, dioktyyliadiapaatti. Ei sisällä luonnonkumia eikä hartsia.

Tuotearviot (13)

Tosi hyvä tuote moneen apuun
Auttaa todella hyvin ennen ja jälkeen.
Toimiva tuote :)
Nopea apu erikokoisiin rakkoihin. Kesäisin aina varmuuden vuoksi käsilaukussa mukana. Hyvin paikoillaan pysyvä rakkolaastari, joka auttaa myös kipuun. Pysyy yhä paikoillaan vaikka suihkunkin jälkeenkin.
Erinomainen
Todella hyvä tuote. Pelastanut pulasta monta kertaa.
Erinomainen.
Nopea apu.
Helpottaa elämää
Helppo käyttää ja auttaa toimimaan senkin jälkeen kun rakkula on jo tullut. Huomaamaton, pysyy hyvin paikallaan.
Helpotus
Autuaallinen helpotus heti kivistävään kipuun.
Erinomainen
Hyviä, pehmeitä laastareita jotka pysyvät hyvin kiinni vaikka kastuisivatkin. Miinusta kovasta hinnasta; viisi laastaria yli 7 eurolla on melko paljon.
Paras rakkolaastari
Loistava tuote. Ehdoton suosikki.
Toimii
En lähde matkalle ilman tätä.
Paras ja kätevin juhlapäivän pelastus.
Pakollinen varuste käsilaukussa juhlissa.
Näppärä paketti matkalle.
Kätevä kun ei tarvi matkalle montaa nyssäkkää. Pelastaa hinnakkaan matkapäivän jos toisenkin, kun rakko pääsee iskemään.
Hyvä rakkolaastari
Suosikkini rakkolaastareista
10
Ihan mahtava tuote rakkuloihin! Auttaa kyllä heti kun rakon päälle laittaa ja kävely sujuu taas vaivatta! Tuote kuvaus pitää täydellisesti paikkaansa, suosittelen ehdottamasti jos rakot vaivaa. Nopea ja tehokas apu! Auttaa myös parantamaan rakkoa kun sinne ei pääse pöpöjä eikä se rasitu enempää!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COMPEED RAKKOLAASTARI MIX-PACK 3 KOKOA 5 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.