COMPEED HUULIHERPESLAASTARI 15 KPL

4/5
11,20 € (0,75 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Laastari huuliherpeksen kaikkien vaiheiden hoitoon. Rauhoittaa polttavaa tunnetta ja kutinaa, vähentää tulehtumisriskiä, estää viruksen leviämistä, vähentää ruven ja arpien muodostumista ja nopeuttaa huuliherpeksen paranemista. Laastari on ultraohut ja huomaamaton. Sen päälle voit meikata tai laittaa huulipunaa.

Tuotteen käyttö

Aseta laastari ohjeiden mukaan huuliherpeksen päälle ja jatka hoitoa kunnes rakkula/haavauma on täysin parantunut. Jätä laastari paikoilleen kunnes se irtoaa itsestään. Älä käytä yhdessä voiteiden kanssa.

Tuotteen koostumus

Synteettinen elastomeeri, resiiniliima, nanokolloidipartikkelit (natriumkarboksi-metyyliselluloosa), pehmennin, polyuretaanikalvo. Ei sisällä luonnon hartseja eikä lateksia.

Tuotearviot (4)

Suosittelen
Paras apu, mitä olen löytänyt.
Erittäin hyvä, paljon parempi kuin voiteet
Toimii sekä alkuvaiheessa, että jo puhjenneen kanssa. Samalla hieman naamioi punaista jälkeä. Ainoa heikkous on, että miehelle ongelmallinen, jos sattuu olemaan sellaisessa kohdassa, missä kasvaa partakarvoja. Tällöin ylös nousevat partakarvat työntävät laastarin irti ihosta turhan nopeasti. Ja herpeksen alueelta ei oikein voi kunnolla ajaa partaa.
Toimiva suosikki
Olen käyttänyt tätä tuotetta jo pitkään. Välillä laastari pysyy huulessa paremmin, välillä huonommin. Pysyvyys riippuu rokahtuman sijainnista: jos se on lähellä huulen sisäosia, niin laastari pysyy huonommin, koska iho on liukas. Paras pysyvyys on huulen ulkoreunoilla. Usein ruokailun jälkeen laastari pitää vaihtaa. Käytä rasvaamattomiin huuliin! Parasta on, että laastarin päälle voi meikata ja se on muutenkin huomaamaton ja suojaa rokahtumaa.
Todella hyvä tuote
Toimii hyvin ja suojaa herpestä leviämiseltä. Flushnilin kanssa käytän ja ovat hyvä yhdistelmä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COMPEED HUULIHERPESLAASTARI 15 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.