COMFORSIL KANTAPÄÄKUPPI M (38-40) 1 PARI

35,40 € (17,70 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Silikoninen kantapääkuppi lievittämään kipua ja kantapään kuormitusta. Comforsil kantapääkuppi lievittää kantapääkipua, joka johtuu esimerkiksi väsyneistä jaloista, ohentuneesta tai siirtyneestä rasvapatjasta tai kantakalvon tulehduksesta (plantaarifaskiitti). Tuotteen korotetut reunat tukevat kantapään pehmytkudoksia, pitävät rasvapatjan paikoillaan ja tarjoavat tehokkaan iskunvaimennuksen ja hyvän istuvuuden kenkään. Tuotteen keskellä on erikoispehmeä silikonityyny, joka vähentää kantaluuhun kohdistuvaa kuormitusta. Valmistettu 100 % hypoallergeenisesta ja hajuttomasta silikonista. Comforsil kantapääkuppia on saatavana kolme eri kokoa S (34-37), M (38-40) tai L (41-43).

Tuotteen käyttö

Tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi tuotteita tulisi käyttää säännöllisesti useiden kuukausien ajan. Kantapääkupit asetetaan jalkoihin silikonityynyt kääntyneenä jalan ulkosyrjään päin. Tarkista, ettei kengissä ole hiekkaa tai kiviä, kun laitat kantapääkupin paikoilleen. Vaikka kipua tuntuisi vain toisessa kantapäässä, tulee kantapääkuppia käyttää molemmissa kengissä lisäongelmien ehkäisemiseksi. Kantapääkuppia käytettäessä tulee huomioida, että kengässä on sille riittävästi tilaa. Kantapääkupit pestään käsin vedellä ja miedolla saippualla jokaisen käyttökerran jälkeen. Silikoni kuivataan taputtelemalla ja käsitellään talkilla. Talkki vähentää silikonin ja ihon välistä kitkaa sekä pitää tuotteen miellyttävän tuntuisena iholla.

Tuotteen koostumus

100% silikonia. Pakkaus sisältää kantapääkupin vasempaan ja oikeaan jalkaan.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COMFORSIL KANTAPÄÄKUPPI M (38-40) 1 PARI

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.