COLGATE TOTAL ADVANCED ENAMEL HEALTH HAMMASTAHNA 75 ML

6,10 € (81,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Fluorihammastahna, joka remineralisoi vaurioitunutta kiillettä. Colgate Total Advanced Enamel Health hammastahna vahvistaa hampaan kiillettä ja antaa hampaille, kielelle, poskille ja ikenille 12 tunnin suojan. Hammastahnan innovatiivinen teknologia sisältää kahta sinkkiä (sinkkioksidi ja -sitraatti) sekä L-arginiinia, joiden on todettu vähentävän plakkia kaikilta suun pinnoilta.

Tuotteen käyttö

Käytä normaalin hammastahnan tavoin hampaiden pesuun kaksi kertaa päivässä. Ei alle 7-vuotiaille.

Tuotteen koostumus

Glycerin, aqua, hydrated silica, sodium lauryl sulfate, arginine, aroma, zinc oxide, xanthan gum, poloxamer 407, zinc citrate, cellulose gum, tetrasodium pyrophosphate, benzyl alcohol, cocamidopropyl betaine, sodium fluoride (1450 ppm F), sodium saccharin, phosphoric acid, mica, sucralose, eugenol, CI74260, CI77492, CI77891.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COLGATE TOTAL ADVANCED ENAMEL HEALTH HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.