COLDZYME SUUSUIHKE 7 ML

5/5
16,50 € (2357,14 €/L)
TAI

Tuotetieto

Helppokäyttöinen suusuihke flunssaa vastaan koko perheelle. Suusuihke muodostaa paikallisen suojaavan kalvon suun ja kurkun limakalvoille, jolloin flunssavirukset eivät pääse limakalvoille. Coldzyme voi auttaa ehkäisemään flunssaa ja lyhentämään sen kestoa. Sokeriton ja säilöntäaineeton. Mieto mentolin maku.

Tuotteen käyttö

Suihkauta kurkkuun 2 suihketta (1 annos) joka toinen tunti korkeintaan 6 kertaa päivässä. Älä hengitä tuotetta sisään. Aloita suihkeen käyttö mahdollisimman pian flunssaoireiden alkaessa, jatka käyttöä, kunnes oireet ovat lievittyneet. Käytä ennaltaehkäisevästi korkeintaan 30 päivän ajan. Ei alle 4-vuotiaille. Kala-allergisen tulee noudattaa varovaisuutta. 7 ml pakkaus riittää yhteen flunssaan.

Tuotteen koostumus

Glyseroli, vesi, trypsiini turskasta (kalasta), etanoli (< 1%), kalsiumkloridi, trometamoli ja mentoli.

Tuotearviot (9)

Toimii minulla
Tuote tuntuu auttavan flunssan ehkäisyssä. Olin aluksi skeptinen, kun ystävä suositteli tätä, mutta olen nyt säästynyt usealta lähipiirissä kiertäneeltä flunssalta tämän avulla! Uskon tähän.
Yhtä tyhjän kanssa
Kommenttien ja kuvauksen perusteella kuvittelin tästä olevan hyötyä. Aloitin tuotteen käytön kun kurkku tuntui kipeältä, vaan ei mitään apua. Tässä sitä ollaan kuumeessa.
Toimii
Kun on ollut kurkku kipeä, auttoi heti, kerralla. Suosittelen...
Mielenkiintoinen
Sain avun tästä kurkkuvaivaan
Toimiva
Monta kertaa on ollut kurkussa orastava flunssainen olo, mutta se on mennyt ohi, kun olen suihkaissut Coldzymeä. Tämä kulkee aina mukana käsilaukussa.
Toimii
Kokeillut kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla avopuoliso on ollut kovin flunssainen ja räkäinen. Itse aloitin tuotteen käytön heti kun minulla oli pikkuisen kurkku kipeä. Suihkin tuotetta ahkerasti useita kertoja päivässä ja aina pullon loppuun. Kummallakaan kerralla ei ole tullut flunssaa.
Tuntuisi toimivan
Ei ole tarttunut lähipiirin pöpöt kun tätä olen suihkinut aina kun on tullut kipeä olo.
Toimiva
Auttoi heti, kun suihkautin sitä flunssaoireiden alettua. Pääsin flunssasta säikähdyksellä.
mainio
Minusta auttoi estämään flunssan tuloa

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: COLDZYME SUUSUIHKE 7 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.