CLINIC BY JORDAN GENTLE REPAIR HAMMASTAHNA 75 ML

Special Price 4,17 €

Hinta: 4,90 €

(55,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen hammastahna, joka ehkäisee hampaiden vihlomista ja korjaa alkavaa kiillevauriota. Clinic by Jordan Gentle Repair hammastahna sisältää pieniä, hydroksiapatiittia ja kalsiumkarbonaattia sisältäviä rakeita, jotka yhdessä fluorin kanssa suojaavat hampaita vihlomiselta. Vihlontaa lievittävä vaikutus vahvistuu säännöllisen käytön myötä. Miedosti vaahtoava hammastahna sisältää natriumlauryylisulfaatti vapaan vaahtoavan aineen. Joutsenmerkitty.

Tuotteen käyttö

Aikuisille ja yli 6-vuotiaille lapsille. Harjaa hampaat hammastahnalla kahdesti päivässä.

Tuotteen koostumus

Aqua, sorbitol, hydrated silica, glycerin, PEG-32, hydroxyapatite, sodium monofluorophosphate (1450 ppm F), tetrapotassium pyrophosphate, cocamidopropyl betaine, calcium carbonate, cellulose gum, sodium benzoate, sodium saccharin, sodium chloride, sodium hydroxide, trisodium phosphate, aroma, CI77891.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CLINIC BY JORDAN GENTLE REPAIR HAMMASTAHNA 75 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.