CLARINS ONE-STEP GENTLE EXFOLIATING CLEANSER 125 ML

36,60 € (292,80 €/L)
TAI

Tuotetieto

Hellävaraisesti kuoriva puhdistustuote, sopii kaikille ihotyypeille. Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser with Orange Extract puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi niin meikin rippeet, epäpuhtaudet kuin kuolleet ihosolutkin. Appelsiiniuute raikastaa ja elvyttää sameaa ihoa ja piidioksidin ja selluloosan mikrokiteet kuorivat ja uudistavat ihoa hellävaraisesti.

Tuotteen käyttö

Ota pieni määrä tuotetta sormenpäihin. Levitä hellävaraisesti vaahdottaen kostutetuille kasvoille kauttaaltaan välttäen silmänympärysihoa. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CLARINS ONE-STEP GENTLE EXFOLIATING CLEANSER 125 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.