CLARINS GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER LOTION 125 ML

28,80 € (230,40 €/L)
TAI

Tuotetieto

Raikastava ja rauhoittava silmämeikinpoistoaine, jonka pH-arvo on sama kuin kyynelnesteen. Clarins Gentle Eye Make-Up Remover Lotion poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Lisäksi meikinpoistoaine rauhoittaa silmäluomien ihoa ja hoitaa ripsiä. Sopii herkimmillekin silmille ja piilolinssien käyttäjille!

Tuotteen käyttö

Kostuta vanulappu silmämeikinpoistoaineella, paina kevyesti luomelle ja anna vaikuttaa hetki. Poista meikki luomilta ja ripsistä kevyesti pyyhkimällä ripsien juurista kärkeen päin.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CLARINS GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER LOTION 125 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.