CERIDAL VOIDE 150 ML

5/5
10,20 € (68,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Pehmentävä voide päivittäiseen ihonhoitoon. Kosteuttava ja rauhoittava voide sopii ihanteellisesti jatkuvasti tai satunnaisesti kuivasta ihosta kärsiville mm. liian tiheästä pesemisestä, sairauksista, väsymyksestä, ilmastosta, vanhenemisesta tai perinnöllisestä taipumuksesta johtuvista syistä. Voide levittyy helposti, imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista pintaa. Tehoaineet palauttavat ihon luonnollisen kosteussuojan, suojaavat tervettä ihoa sekä hidastavat kosteuden haihtumista iholta. Ceridal sopii myös lapsille ja allergiselle iholle. Hajusteeton ja väriaineeton.

Tuotteen käyttö

Levitä koko vartalolle päivittäin.

Tuotteen koostumus

Aqua, petrolatum, cetearyl alcohol, paraffinum liquidum, glycerine, PEG-20 stearate, PVP, benzyl alcohol, potassium sorbate, citric acid.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Hyvä perusvoide
Näppärä ja edullinen perusvoide, jonka koostumus on sopivan kiinteä. Voide sopii nimenomaan hajuste- ja muille allergikoille erittäin hyvin.
Erittäin hyvä tuote
Erittäin hyvä tuote

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CERIDAL VOIDE 150 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.