CAYA PESSAARI 1 KPL

5/5
59,00 € (59,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Caya-pessaari naisten ehkäisyyn. Pessaari toimii mekaanisena esteenä estäen siittiöiden pääsyn kohtuun. Caya-pessaari on muotoiltu sopimaan naisen anatomiaan, ja se sopii useimmille. Pessaarin kohdunkaulakuppi peittää kohdunkaulan, tukeva reunus auttaa paikoilleen asettamisessa, poistokupu helpottaa pessaarin poistamista ja sormin tunnistettava keskikohta auttaa asettamaan pessaarin oikeaan asentoon. Pessaari on naisen oma estemenetelmä, joka on uudelleen käytettävä ja ympäristöystävällinen vaihtoehto raskauden ehkäisyyn. Käytä Caya-pessaaria aina Caya-geelin kanssa. Lateksiton.

 

Katso tarkemmat pessaarin asennusohjeet maahantuojan verkkosivuilta.

Tuotteen käyttö

Caya-pessaari asetetaan emättimeen kuin tamponi. Ennen asentamista laita pessaariin Caya-geeliä. Oikein asennettuna Caya-pessaari sijaitsee emättimen takapohjukan ja häpyluun syvennyksen välissä ja peittää kohdunsuun kokonaan. Jätä pessaari paikoilleen yhdynnän jälkeen vähintään 6 tunniksi. Käytä Caya pessaaria on aina Caya geelin kanssa. Käytettyäsi pessaaria pese se aina saippualla ja vedellä ja anna kuivua ilmavasti. Emätininfektion yhteydessä vaihda pessaari uuteen, kun lääkehoito päättynyt. Älä käytä yhdessä öljypohjaisten liukasteiden tai emättimen sisäisen lääkityksen kanssa. Kysy käyttöohje lääkäriltä, jos olet hiljattain synnyttänyt, sinulle on tehty alavatsa- tai emätinleikkaus tai sinulla on ollut toksinen shokkioireyhtymä. Ei suojaa sukupuolitaudeilta. Katso tarkat käyttöohjeet pakkauksesta.

Tuotteen koostumus

Lääkinnällinen silikoni, nailon. Pakkauksessa opaskirja ja pessaarin säilytyskotelo.

Tuotearviot (1)

Helppo ja vaivaton
Helppo asentaa, ei tunnu kummallekkaan osapuolelle ja pysyy hyvin paikallaan.
Erittäin hyvä vaihtoehto varsinkin jos hormoonit eivät ole ole vaihtoehto.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CAYA PESSAARI 1 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.