CAVILON SUIHKE IHONSUOJAKALVO 28 ML

4/5
30,00 € (1071,43 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ihonsuojakalvo suihkemuodossa. Alkoholiton liuos, joka kuivuu nopeasti muodostaen iholle hengittävän, läpinäkyvän ja suojaavan kalvon. Steriili ja myrkytön: ei estä ihon tai haavan paranemista. Voidaan käyttää aikuisilla, lapsilla ja yli kuukauden ikäisillä vauvoilla. Ei kirvele vaikka sitä laitettaisiin vahingoittuneelle tai rikkoutuneelle iholle. Soveltuu käytettäväksi mm punoittavan ja ärtyneen ihon suojaksi: taive-alueille suojaamaan rikkoutunutta ihoa: talkin sijaan rintojen alle, kainaloihin, nivusiin ja varvasväleihin: haavateippien alle suojaamaan ärhäköiden liimojen aiheuttamilta ihorikoilta: inkontinessialueelle vähentämään eritteiden ihoärsytystä sekä avanneaukon ympäristöön ehkäisemään tulehduksia. Voidaan käyttää myös terveelle iholle ihovaurioita ja hiertymiä ehkäiseväksi suojaksi. Kestää iholla jopa 72 tuntia.

Tuotteen käyttö

Suihkutetaan puhtaalle kuivalle iholle tasainen suojakerros 10-15 cm päästä hoidettavaa ihoaluetta. Yhdestä pullosta riittää 140 suihkausta. Tarvittaessa voidaan levitetään uusi kerros, mutta vasta, kun ensimmäinen kerros on kuivunut (n.30 sekuntia). Kun ihonsuojakalvoa levitetään ihotaipeille tai muille alueille, jossa ihopinnat koskettavat toisiaan, on varmistettava, että ihopinnat ovat erillään kunnes kalvo on kuivunut kunnolla. Liuoksen annetaan kuivua täysin, ennen kuin iholle laitetaan haavatyynyjä tai vaatteita. Ei tarvitse poistaa. Voidaan lisätä tarvittaessa, ei kuitenkaan tiheämmin kuin 12.tunnin välein. Vältettävä liuoksen joutumista silmiin.

Tuotteen koostumus

Heksametyylidisiloksaani, akrylaatti kopolymeeri, polyfenyylimetyylisiloksaani.

Tuotearviot (1)

Hyvä tuote
Sopii hyvin verensokerimittaussensorin alle arkaa ihoa liimalta suojaamaan ( diabeteshoitajan vinkki )

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CAVILON SUIHKE IHONSUOJAKALVO 28 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.