CAVILON IHONSUOJAVOIDE TUOKSUTON 92 G

27,00 € (293,48 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Ihoystävällinen ja pH-tasapainotettu voide, joka muodostaa iholle pitkään säilyvän suojakerroksen. Cavilon ihonsuojavoide tarjoaa pitkäkestoisen suojan kehon eritteiden aiheuttamaa ihoärsytystä vastaan samalla kun se kosteuttaa ihoa. Kestää pesua, joten voidetta ei tarvitse lisätä jatkuvasti. Ei heikennä teippien tai sidosten kiinnittyvyyttä iholle. Hajusteeton.

Tuotteen käyttö

Puhdista iho tarvittaessa hellävaraisesti. Levitä voidetta niukasti koko hoidettavalle alueelle. Toista tarvittaessa. Mikäli iho tuntuu öljyiseltä, voidetta on käytetty liikaa.

Tuotteen koostumus

Vesi, di-iso-oktyyliadipaatti, akrylaattiterpolymeeri, kookospalmu-/ pähkinäöljy, PPG-15 -stearyylieetteri, glyseryyli, isopropyylipalmitaatti, valkoinen mineraaliöljy (vaseliiniöljy), trimetyylisiloksilisaatti, parafiini, dimetikoni, fenoksietanoli, bentsoehappo, dehydroetikkahappo, magnesiumsulfaatti.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CAVILON IHONSUOJAVOIDE TUOKSUTON 92 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.