CATAPULT CAT TABL 6 KPL

9,70 € (1,62 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

C- ja B-vitamiineja sekä L-Kysteiiniä sisältävä ravintolisä. Catapult Cat on suunniteltu aikuisille ja nautittavaksi alkoholin käytön yhteydessä. Tuotteen sisältämät C- ja B-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistävät normaalia energian aineenvaihduntaa sekä korvaavat alkoholinkäytön aikana syntyvää B-vitamiinivajetta. Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1-3 tablettia päivässä. 1 tabletti 2 tunnin välein alkoholin nauttimisen ajan. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 tablettia sisältää: L-Kysteiini 200-600 mg, B1-vitamiini 1,1-3,3 mg, B2-vitamiini 1,4-4,2 mg, B6-vitamiini 1,4-4,2 mg, B12-vitamiini 2,5-7,5 mikrog, niasiini (B3) 16-48 mg, biotiini 50-150 mikrog, folaatti 200-600 mikrog, C-vitamiini 80-240 mg. Ainesosat: L-Kysteiini, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), L-askorbiinihappo, väri (klorofylliinikuparikompleksit), nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuola), syanokobalamiinivalmiste, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, foolihappo, D-biotiini, aromi (mentoli).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CATAPULT CAT TABL 6 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.