CARNOMAX 600 MG EXTRA STRONG TABLETTI 60 KPL

39,60 € (0,66 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva karnosiini-E-vitamiinivalmiste. Carnomax 600 mg Extra Strong sisältää monivaikutteista karnosiinia ja antioksidanttista E-vitamiinia. E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta. Karnosiini on kahden aminohapon muodostama dipeptidi, jota esiintyy etenkin lihas-, sydän- ja aivokudoksessa. Carnomax soveltuu ikääntyville, urheilijoille, kuntoilijoille ja aktiiviseen elämäntapaan. Sopii jatkuvaan käyttöön. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, vegaaninen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

Aikuisille 1-2 tablettia päivässä runsaan nestemäärän kera. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: karnosiini 600-1200 mg, E-vitamiini 12-24 mg (100-200 %*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: L-karnosiini, paakkuuntumisenestoaineet E460 ja E551, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, pintakäsittelyaine E470b.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CARNOMAX 600 MG EXTRA STRONG TABLETTI 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.