CARMOLIS YRTTIKARAMELLI 72 G

5/5
3,60 € (50,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Yrttikaramelli käheälle kurkulle ja tukkoiselle nenälle. Hengitystä raikastava imeskelytabletti, joka sisältää 10 yrtin eteerisiä öljyjä.

Tuotteen käyttö

Tuotteen koostumus

Sokeri, siirappi, luontaiset aromit (mentoli ja 10 yrtin eteeriset öljyt: anis, kaneli, laventeli, mauste-neilikka, muskotti, piparminttu, salvia, sitruuna, sitruunamelissa, timjami).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Nuhaisen olon pelastaja
Yrttinen maku ja tuoksut auttavat tukkoiseen oloon, tekevät nuhan ainakin siedettävämmäksi.
Erinomainen
Aina mukana!
Erittäin hyvä
Tehokas, miellyttävä ja kurkkua sekä nenää avaava kurkkupastilli! Ei sisällä lisättyjä makeutusaineita. Ihana yrttien tehopakkaus!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CARMOLIS YRTTIKARAMELLI 72 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.