CAPTAIN KOMBUCHA GINGER LEMON 400 ML

3,50 € (8,75 €/L)
TAI

Tuotetieto

Herkullinen, luontaisesti kupliva juoma ripauksella inkivääriä ja sitruunaa. Captain Kombucha Ginger Lemon on fermentoitu teepohjainen kombuchajuoma, joka sopii janojuomaksi, virkistykseksi treenin jälkeen tai vaikka juhlien alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Jokainen pullo valmistetaan ja käytetään Captain Kombuchan oman viljelmän avulla korkealaatuisista luomuraaka-aineista. Säilöntäaineeton, pastöroimaton ja vegaaninen.

Tuotteen käyttö

Avaa pullo varovasti. Älä ravista! Säilyy avaamisesta 3 vrk jääkaapissa. Saattaa sisältää jäämiä alkoholista.

Tuotteen koostumus

100 ml sisältää: energia 100 kJ/ 23,6 kcal, rasva 0 g, hiilihydraatit 5,9 g, josta sokereita 5,9 g, proteiini 0 g, suola 0 g. Ainesosat: suodatettu vesi, ruokosokeri*, hiilidioksidi, vihreä tee*, kombucha-viljelmä, luonnollinen inkivääriaromi (0,001%), luonnollinen sitruuna-aromi (0,001%). *Luomu.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CAPTAIN KOMBUCHA GINGER LEMON 400 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.