CANEX 2,2 % VET ORAALIPASTA 24 G

14,53 € (605,46 €/KG)
Saatavuus: Tuote on tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkista saatavuus myymälöittäin.

Tuotetieto

Koiran suoliston suolinkais- ja hakamatotartuntojen (Toxocara canis, Toxascaris leonia, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma spp.) hoitoon. Sopii myös pennuille ja tiineille nartuille. 10 g pakkaus riittää 15 kg painavalle koiralle, 16 g pakkaus 24 kg painavalle ja 24 g pakkaus riittää 36 kg painavalle koiralle kertakäsittelyyn.

Tuotteen käyttö

Annostus: 2 cm tahnaa elopainokiloa kohden tai annostelumerkinnän mukaisesti (14,5 mg pyranteeliembonaattia elopainokiloa kohden). Annos voidaan antaa suoraan suuhuun tai sekoittaa ruokaan. Pennut: annetaan ensimmäisen kerran 2 viikon iässä ja sen jälkeen 4, 6, 8, 10 ja 12 viikon iässä. Tiineet nartut: käsitellään tiineyden keskivaiheella (n. päivänä 30) ja uudelleen n. päivänä 50. Imettävät nartut: käsitellään 2, 4, 6 ja 8 viikkoa penikoimisen jälkeen samaan aikaan pentujen kanssa. Äkillisen suolinkais- tai hakamatotartunnan hoito: käsitellään kahdesti viikon välein. Pakkausseloste luettava ennen lääkkeen käyttöä.

Tuotteen koostumus

1 gramma oraalipastaa sisältää: pyranteeliembonaatti 21,62 mg/g vastaten pyranteelia (emäksenä) 7,5 mg/g. Apuaineet: vedetön kolloidinen piidioksidi, propyyliparahydroksibentsoaatti, metyylipara-hydroksibentsoaatti, sorbitoli 70 % (kiteytymätön), natriumalginaatti ja puhdistettu vesi.