CALSORIN 500MG+D3 20MIKROG TABL 100 KPL

5/5

Special Price 14,40 €

Hinta: 18,00 €

(0,14 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Nieltävä kalsium- ja D-vitamiinivalmiste luuston tueksi. Calsorin 500 mg + D3 tabletti sopii erityisesti sinulle, joka et halua nauttia ylimääräisiä maku- tai makeutusaineita. Muista kalsiumlisä, jos nautit vähän tai et lainkaan maitotuotteita. Kalsium on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina ja D-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä. Laktoositon ja gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa. Varoen soija- ja maapähkinäallergikolle. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: kalsiumia 500 mg, D3-vitamiinia 20 mikrog. Ainesosat: kalsiumkarbonaatti, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kroskarmelloosinatrium) pintakäsittelyaineet (talkki, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti, piidioksidi), kolekalsiferoli, väri (titaanidioksidi), DL-alfa-tokoferoli, osittain kovetettu soijaöljy, gelatiini (nauta), sakkaroosi, maissitärkkelys, maltodekstriini, akasia.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Hyvä perustuote
Sopivat määrät kalsiumia ja D-vitamiinia. Käytän 10kk vuodesta Suomessa.
Calsorin D
D-vitamiiniä riittävästi ja vielä kalkkiakin. Helppo niellä.
Minun valinta!
Hyvä yhdistelmävalmiste
Sisältää sopivasti sekä kalsiumia että D-vitamiinia, joita tarvitsen erityisen paljon osteoporoosin takia. Eipä niistä ole terveillekään haittaa :-)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CALSORIN 500MG+D3 20MIKROG TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.