CALMEX VET KAPS 12 KPL

5/5
18,10 € (1,51 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Koiran rauhallisen käyttäytymisen tueksi uhkaavissa tilanteissa. Calmex sopii käytettäväksi ukkosten ja ilotulitusten aikana, eroahdistuksessa ja tilannekohtaisissa peloissa esimerkiksi eläinlääkärissä käynneissä ja automatkoilla. Calmex on sisältää kahta aminohappoa, psykoaktiivista kasviuutetta sekä B-vitamiineja. Parhaan tuloksen saa antamalla valmistetta 30-60 minuuttia ennen haluttua vaikutusta. Vaikutus kestää 4-6 tuntia, sen jälkeen annostelun voi uusia. Täydennysrehu.

Tuotteen käyttö

Koirat alle 10 kg: 1/2 kapselia, 10-25 kg 1 kapseli ja yli 25 kg 2 kapselia. Jos on tarvetta annostusta voidaan nostaa 1/2 kapselilla. Kapselit voi avata ja sekoittaa ruokaan tai antaa kokonaisina.

Tuotteen koostumus

L-teaniini, kava (Piper methysticum), L-tryptofaani, B1-vitamiini, B3-vitamiini, B6-vitamiini, B8-vitamiini, B12-vitamiini.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Meillä toimi hyvin.
Erittäin paukkuarka koirani sai hyvän vasteen tästä valmisteesta.
Huomattavasti rauhallisempi koko vuorokauden ja suostui ilotulituksen jälkeisenä aamuna ulos, mitä ei ole ennen tehnyt vaan on vähintään 12h varmistellut sisällä ettei varmasti missään pamahtele.
Aloitin kapselien antamisen jo aamulla kun illalla oli ilotulitus, ja jatkoin 6h välein seuraavaan päivään.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CALMEX VET KAPS 12 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.