CALCIT KALSIUMSITRAATTI +D3 TABL 100 KPL

5/5
9,80 € (0,10 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvin imeytyvä kalsium- ja D-vitamiinivalmiste luuston tueksi. Kalsiumsitraatti sopii erityisesti hapottomasta mahasta kärsiville, iäkkäille ja pitkäaikaisesti närästyslääkkeitä käyttäville. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä maku- eikä makeutusaineita. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

2 tablettia päivässä.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2 tablettia sisältää: kalsiumia 500 mg, D3-vitamiinia 15 mikrog. Aineosat: kalsiumsitraatti, mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, titaanidioksidi, polyvinyylialkoholi, glyseriini, talkki, polysorbaatti 80, magnesiumstearaatti, kolekalsiferolivalmiste.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Tehokas
Hapottomasta mahasta kärsivänä tämä kalsiumvalmiste imeytyy hyvin. Ei myöskään aiheuta vatsavaivoja, kuten muut kalsiumvalmisteet tuntuvat tekevän.
Tehokas
Maitotuotteita hyvin vähän käyttävänä tästä calciumlisästä on ollut runsaasti apua luuston tueksi.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CALCIT KALSIUMSITRAATTI +D3 TABL 100 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.