CALCIFIT ACTIVE 400 MG TABL 120 KPL

21,80 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen kivennäisainevalmiste etenkin luustolle ja lihaksille. Calcifit Active sisältää kalsiumia, joka on tarpeellinen luuston normaalina pysymiselle sekä lihasten normaalia toimintaa edistämään. Lisäksi valmisteessa on kuparia ja mangaania, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesium ja C-vitamiini puolestaan auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Valmiste sopii erityisesti paljon liikkuvalle, urheilijalle ja aktiiviseen elämänmenoon. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton, soijaton, suolaton ja sokeriton. Ei sisällä säilöntä- tai makuaineita. Vegaaninen. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 tablettia vuorokaudessa nesteen kera. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää: kalsium 400-800 mg (50-100 %*), magnesium 175-350 mg (46,5-93 %*), kupari 450-900 mikrog (45-90 %*), mangaani 1,15-2,3 mg (57,5-115 %*), C-vitamiini 37,5-75 mg (47-94 %*). * % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, C-vitamiini (askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaineet (silikonidioksidi, magnesiumstearaatti, steariinihappo), kupari (kuparisulfaatti, vedetön), mangaani (mangaanisulfaattimonohydraatti), kiillotusaineet (hypromelloosi, talkki), väriaine (titaanidioksidi).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: CALCIFIT ACTIVE 400 MG TABL 120 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.