BOULARDII ORION 300 MG KAPSELI 50 KPL

22,00 € (0,44 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen hiiva-B6-biotiinivalmiste kasviperäisessä kapselissa. Boulardii Orion 300 mg sisältää Saccharomyces boulardii -hiivaa, mikä kestää hyvin vatsahappoja eikä tuhoudu antibioottien vaikutuksesta. Lisäksi valmisteen B6-vitamiini tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja biotiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina. Laktoositon, gluteeniton, maidoton. Ei sisällä makeutusaineita eikä eläinperäisiä aineita. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1–2 kapselia 2 kertaa päivässä. Kapselin voi avata ja sekoittaa viileään ruokaan tai nesteeseen. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 2-4 kapselia sisältää: Saccharomyces boulardii 600-1200 mg, B6-vitamiini 0,7-1,4 mg, biotiini 25-50 mikrog. Ainesosat: Saccharomyces boulardii, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-biotiini.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BOULARDII ORION 300 MG KAPSELI 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.