BOREAS JALKAVOIDE PUMPPUPULLO 300 ML

19,60 € (65,33 €/L)
TAI

Tuotetieto

Virkistävä jalkavoide. Boreas ehkäisee kovettumien muodostumista ja pitää kantapäät pehmeinä. Voide parantaa pintaverenkiertoa, laskee turvotusta sekä rentouttaa väsyneitä ja levottomia jalkoja. Boreas jalkavoide imeytyy nopeasti ja sopii myös käsille.

Tuotteen käyttö

Voidetta hierotaan kevyesti varpaista nilkkaan ja edelleen polviin asti. Hierotaan myös jalkapohjat hyvin.

Tuotteen koostumus

Aqua, cetearyl alcohol, sodium cetearyl sulfate, decyl oleate, isopropyl alcohol, camphor, olus Veget., sodium benzoate, parfum, benzyl alcohol.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BOREAS JALKAVOIDE PUMPPUPULLO 300 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.