BLOODSTOP VERENTYREHDYTYSSIDOS 10 KPL

21,40 € (2,14 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Verentyrehdytyssidos, joka lopettaa verenvuodon jopa alle minuutissa. BloodSTOP on verentyrehdytyssidos, joka on valmistettu 100% luonnonainesosista. BloodSTOP muuttuu läpikuultavaksi geeliksi, sulkee haavan ja tyrehdyttää verenvuodon nopeasti joutuessaan kosketuksiin veren kanssa. Geeli sulkee haavan ja ehkäiseen sen infektoitumista. Soveltuu kaikenlaisiin haavoihin, nenäverenvuotoon ja lieviin palovammoihin. Pakkaus sisältää 2 kpl suuria 5,1 x 5,1 cm sidoksia sekä 8 kpl pienempiä 2,5 x 2,5 cm sidoksia.

Tuotteen käyttö

Käyttö: Tutustu huolellisesti pakkauksen käyttöohjeeseen. Aseta yksi tai useampi kerros sidosta puhtaalle haavalle. Paina tasaisesti, kunnes verenvuoto tyrehtyy kokonaan. Jos verenvuoto ei ole tyrehtynyt, toista edellä kuvatut vaiheet uudelleen. Jos verenvuoto jatkuu, hakeudu lääkäriin. Poista geeliytynyt sidos 24 tunnin kuluttua veden avulla. Varoitukset: Ota yhteyttä lääkäriin, jos huomaat kutinaa, polttelua, ihottumaa tai infektion merkkejä kuten kuumetta, kipua, punoitusta tai turvotusta. Hätätilanteessa on hakeuduttava lääkärin hoitoon.

Tuotteen koostumus

100% Natural Fiber Cellulose. Pakkaus sisältää 2 kpl suuria 5,1 x 5,1 cm sidoksia sekä 8 kpl pienempiä 2,5 x 2,5 cm sidoksia.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BLOODSTOP VERENTYREHDYTYSSIDOS 10 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.