BLEPHAGEL PUHDISTUSGEELI 30 G

5/5
12,90 € (430,00 €/KG)
TAI

Tuotetieto

Hellävarainen ja allergiatestattu puhdistusgeeli silmien ja ripsien puhdistukseen. Steriili geeli puhdistaa ja pehmentää herkät, ärtyneet ja tahmeat silmäluomet. Puhdistusgeeli liuottaa ja irrottaa silmien karstan ja eritteen erittäin hellävaraisesti, eikä jätä ihoa rasvaisen tai tahmean tuntuiseksi. Säilyttää luonnollisen pH:n. Hajusteeton ja säilöntäaineeton.

Tuotteen käyttö

Pumppaa pieni määrä geeliä vanulapulle ja pyyhi silmäluomi ja ripset varovasti. Pyyhi ylimääräinen geeli pois puhtaalla vanulapulla. Puhdista toinen silmä uudella vanulapulla. Avattu pakkaus säilyy 8 viikkoa.

Tuotteen koostumus

Vesi, poloksameeri 188, PEG-90, karbomeeri, natriumhydroksidi.

Tuotearviot (1)

Loistava!
Aivan loistava tuote proteesi silmän puhdistuksessa.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BLEPHAGEL PUHDISTUSGEELI 30 G

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.