BLEPHACURA LIUOS 70 ML

23,20 € (331,43 €/L)
TAI

Tuotetieto

Liposomiliuos silmäluomen reunojen puhdistamiseen. Blephacura -tuote tukee tulehtuneen tai ärtyneen silmäluomen reunan alueen luonnollista paranemisprosessia ja edistää sitä. Valmiste sopii silmäluomen reunan päivittäiseen hoitoon ja puhdistukseen.

Tuotteen käyttö

Kostuta vanutyyny BlephaCuralla. Kostuta silmäluomi, erityisesti luomen reunat ja ripsien tyvi vanutyynyllä ja hiero kevyesti silmän ylä- ja alaluomen reunat. Puhdista toinen silmä uudella vanulapulla. Katso tarkemmat ohjeet pakkausselosteesta. Avattu pakkaus säilyy 4 viikkoa.

Tuotteen koostumus

Soijalesitiini, A-vitamiini (palmitaatti), E-vitamiini, etanoli, natriumkloridi, fenoksietanoli, tislattu vesi.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BLEPHACURA LIUOS 70 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.