BISOLDUO SITRUUNA/EUKALYPTUS IMESKELYTABLETTI 18 KPL

8,90 € (0,49 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Hyvän makuinen kaksikerroksinen imeskelytabletti rauhoittamaan kuivan yskän oireita ja kurkun ärsytystä. Bisolduo sisältää islanninjäkälää ja alunaa, jotka auttavat lievittämään kurkun ärsytysoireita ja vähentävät yskimisen tarvetta. Kaksi raikasta makua: mansikka-viherminttu ja sitruuna-eukalyptus. Sokeriton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotteen käyttö

Aikuiset ja yli 6-vuotiaat lapset: imeskellään korkeintaan 8 imeskelytablettia vuorokaudessa, riippuen yksilöllisestä tarpeesta. Enintään 30 päivää ilman lääkärin konsultaatiota. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tuotteen koostumus

Islanninjäkälä 80 mg ja aluna 5 mg. Muut aineet: sorbitoli, piidioksidi, makuaineet (sitruuna, Frescofort-aromi, eukalyptus), talkki, polyetyleeniglykoli, ksantaanikumi, kurkuma, magnesiumstearaatti.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BISOLDUO SITRUUNA/EUKALYPTUS IMESKELYTABLETTI 18 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.