BIOXTRA SUUGEELI 40 ML

11,30 € (282,50 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kuivan, aran ja herkän suun kosteuttava geeli. Suugeeli sisältää suun luonnollisia entsyymejä ja mineraaleja. Se lievittää kuivan suun aiheuttamaa epämiellyttävää tunnetta pitkäkestoisesti sekä vahvistaa syljen vastustuskykyä. Valmiste sopii erityisesti ikääntyville, hammasproteesien käyttäjille ja yökäyttöön.

Tuotteen käyttö

Pese kädet hyvin ennen käyttöä. Levitä geeliä sormella ikenille ja kielelle tai hammasproteesien alle, kun suu tuntuu kuivalta. Ei kanamuna- tai maitoallergisille.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, sorbitol, hydrogenated strach hydrolysonate, xylitol, hydroxyethylcellulose, glucose, butylene glycol, sodium polyacrylate, polyacrylic acid, colostrum whey, glucose oxidase, lactoperoxidase, lactoferrin, lysozyme, Aloe Barbadensis leaf juice, potassium thiocyanate, benzoic acid.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOXTRA SUUGEELI 40 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.