BIOXTRA HAMMASTAHNA 50 ML

5/5
7,50 € (150,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kuivan, aran ja herkän suun hammastahna. Tahna täydentää syljen luonnollisia suojamekanismeja, auttaa vähentämään haitallisia bakteereja ja vahvistaa hammaskiillettä. Valmiste sopii vaahtoamattoman koostumuksensa vuoksi myös aftaherkille.

Tuotteen käyttö

Harjaa hampaat päivittäin jokaisen aterian jälkeen. Valvo käyttöä yli 7-vuotiailla lapsilla. Herneen kokoinen määrä tuotetta riittää. Ei sovellu käytettäväksi alle 7-vuotiailla lapsilla. Sisältää maidon ja munanvalkuaisen proteiinia.

Tuotteen koostumus

Sorbitol, hydrated silica, aqua, glycerin, silica, sodium monofluorophosphate (1500 ppm F), isoceteth-20, xylitol, aroma, hydroxyethylcellulose, titanium dioxide, cellulose gum, glucose, colostrum whey, sodium saccharinate, glucose oxidase, lactoperoxidase, lactoferrin, lysozyme, potassium thiocyanate, sodium benzoate, limonene, linalool.

Tuotearviot (2)

Bioxtra-hammastahna on erinomainen hammastahna vahvistamaan hammaskiillettä
Pidän Bioxtra-hammastahnasta, koska se ei ole pelkkä vaahtoava fluorihammastahna, vaan se vahvistaa hammaskiillettä, vähentää haitallisia bakteereja ja vielä täydentää syljen suojamekanismeja. Voiko parempaa hammastahnaa olla!
Kiitettävä
Aloitettuani tämän hammastahnan käytön pääsin eroon ientulehduksestakin ja hammaskiven muodostumisesta.Ystäväni, joka on ammatiltaan hammaslääkäri, suositteli minulle tätä hammastanhaa ja minä voin vuorostani suositella taas muille, joilla on herkkä ja kuiva suu.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOXTRA HAMMASTAHNA 50 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.