BIOTRUE MULTI-PURPOSE SOLUTION PIILOLINSSINESTE 300 ML

5/5
14,30 € (47,67 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kaikki yhdessä -piilolinssineste pehmeille piilolinsseille. Biotrue piilolinssinesteen pH-arvo on sama kuin terveellisten kyynelten, joten silmä säilyy luonnollisessa tilassa. Liuos ylläpitää tehokkaasti linssien kosteutta. Sopii erinomaisesti pehmeiden piilolinssien puhdistukseen, desinfiointiin ja säilyttämiseen. Sopii myös silikonipiilolinsseille.

Tuotteen käyttö

Tiputetan 3 pisaraa Biotrue-hoitonestettä linssien molemmille puolille ja hangataan varovaisesti 20 sekuntia. Huuhdellaan linssi huolellisesti molemmin puolin 5 sekunnin ajan hoitonesteellä. Asetetaan puhtaat piilolinssit linssikoteloon ja täytetään puhtaalla Biotrue hoitonesteellä. Annetaan liota vähintään 4 tuntia. Huuhdellaan piilolinssikotelo ja kansi käytön jälkeen juoksevan veden alla. Avattu pullo säilyy 90 vrk.

Tuotteen koostumus

Hyaluronaani, sulfobetaiini, poloxamiini, boorihappo, natriumboraatti, edetaattidinatrium ja natriumkloridi. Säilöntäaineena polyaminopropyli biguanidi 0,00013% ja polyquaternium 0,0001%.

Tuotearviot (1)

Hyvä linssineste
Hyvä neste, puhdistaa linssit, pitää kokopäivän kosteana, ei kirvele eikä ärsytä.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTRUE MULTI-PURPOSE SOLUTION PIILOLINSSINESTE 300 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.