BIOTENE SUUVESI 500 ML

4/5
13,30 € (26,60 €/L)
TAI

Tuotetieto

Kostettava suuvesi kuivalle ja herkälle suulle. Alkoholiton suuvesi kosteuttaa arkoja ja kuivia suun limakalvoja sekä raikastaa hengitystä kirvelemättä. Tehostaa suun luonnollista antimikrobisuojaa sekä sopii aftaherkille. Erittäin mieto maku.

Tuotteen käyttö

Huuhtele suuta noin 15 millilitralla laimentamatonta suuvettä noin 30 sekunnin ajan ja sylje pois. Suuta ei huuhdota. Käytä enintään 5 kertaa vuorokaudessa. Ei alle 12-vuotiaille ilman lääkärin määräystä.

Tuotteen koostumus

Aqua, glycerin, xylitol, sorbitol, propylene glycol, poloxamer 407, sodium benzoate, hydroxyethylcellulose, methylparaben, propylparaben, aroma, sodium phosphate, disodium phosphate.

Tuotearviot (6)

Muuttunut koostumus
Nykyinen muuttunut koostumus ei sisällä enää entsyymejä. Sisältää parabeeneja joiden käyttöä moni vältää epäiltyjen haitallisten vaikutusten takia. Itse en parabeeneja käytä iholla enkä tietenkään myöskään suun limakalvoilla.
Hyvin kosteuttava suuvesi
Nyt minun on helpompi nukahtaa, kun tätä käyttämällä suu jää kosteammaksi ja ei ole kuiva tunne.
Toimiva
Suuvesi auttaa alkuyön hyvin suun kuivuuteen yhdessä kosteuttavan hammastahana kanssa.. Ikävä puoli on vain tuotteiden kova hinta!!
Toimii
Yhdessä hammastahnan kanssa käytettynä auttaa oikeasti kuivan suun ongelmaan. Heti huomaa eron, jos on vähän aikaa käyttämättä.
Todella hyvä kosteuttava tuote
Hammaslääkärini suosituksesta olen käyttänyt Biotene-tuotteita säännöllisesti joka päivä aamuin /illoin. Erinomaisia tuotteita koko sarja.
Mahtava tuote!
Tätä kun käyttää, niin suu ei ole enää öisin kuiva. Kosteuttaa tosi tehokkaasti.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTENE SUUVESI 500 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.