BIOTEEKIN SUPER-E 100 MG/150 IU KAPS 60 KPL

Super sinkki 100 tabl
22,20 € (0,37 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva ja monipuolinen E-vitamiinivalmiste. Bioteekin Super E-vitamiini sisältää kaikkia E-vitamiinin muotoja (alfa, beeta, delta ja gamma), tokoferoleja ja tokotrienoleja. E-vitamiini on vahva antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Ihanteellinen tuote ikääntyville naisille ja miehille. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli päivässä. Niellään kokonaisena veden kera. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: E-vitamiini 100 mg (830 %*), josta tokoferoleja 100 mg ja tokotrienoleja 30 mg. *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat: kylmäpuristettu pellavansiemenöljy, liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), luontainen E-vitamiini (soijasta, D-alfatokoferoli), tokotrienolipitoinen öljypalmun hedelmämehu-uute (Tocomin), kosteudensäilyttäjä (glyseroli).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTEEKIN SUPER-E 100 MG/150 IU KAPS 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.