BIOTEEKIN SUPER D-TIPPA 8 ML

Super sinkki 100 tabl
4/5
9,70 € (1212,50 €/L)
TAI

Tuotetieto

Vahva, makuaineeton ja helppokäyttöinen D-vitamiinitippa. Yhdessä tipassa on 10 mikrog D-vitamiinia. Valmiste sopii koko perheelle, mutta erityisesti aikuisille, jotka haluavat turvata runsaan D-vitamiinin saannin mm. vaihdevuosi-iässä, lonkka- tai osteoporoosiriskissä tai henkilöille, jotka arvostavat lisä- ja makuaineetonta vaihtoehtoa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-10 tippaa (10-100 mikrog) päivässä. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-10 tippaa sisältää: D3-vitamiini 10-100 mikrog. Ainesosat: kasvirasvahapot (keskipitkiä rasvahappoja öljypalmun siemenistä) D3-vitamiinivalmiste (kolekalsiferoli).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (3)

Ehdoton suosikki!
Tämä on minun ehdoton suosikki lapsen d-vitamiiniksi! Jo yksi tippa riittää kattamaan suositellun annoksen ja koska määrä on niin pieni, vauvalle ja taaperolle tämän antaminen on todella helppoa!
Super D-tipassa saa helposti apua D-vitamiinipuutteeseen
Super D-vitamiini on erinomainen ja helppo keino saada tarpeellinen D-vitamiini annos päivittäin. Super D-vitamiinia voi käyttää koko perhe mikä on erittäin mukavaa ja käytännöllistä ja edullista!
Hyvä d-tippa
Sopii myös lapsille.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTEEKIN SUPER D-TIPPA 8 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.