BIOTEEKIN SUPER A-VITAMIINI KAPS 50 KPL

5/5
12,20 € (0,24 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Vahva A-vitamiinivalmiste näön, ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Bioteekin Super-A auttaa ihoa ja limakalvoja pysymään terveinä ja se on tärkeää myös vastustuskyvylle. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon ja maidoton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 kapseli vuorokaudessa. Ei yhdessä muiden A-vitamiinia sisältävien valmisteiden kanssa. Ei lapsille. Ei raskaana oleville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 kapseli sisältää: A-vitamiinia 900 mikrog (3000 IU). Aineosat: auringonkukkaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), vesi, A-vitamiini (retinyylipalmitaatti).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Tehokas vitamiini
Bioteekin Super A-vitamiini on yksi parhaista. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTEEKIN SUPER A-VITAMIINI KAPS 50 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.