BIOTEEKIN PROBIOOTTI PLUS KAPS 30 KPL

9,70 € (0,32 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa. Bioteekin ProbioottiPlus sopii päivittäiseen käyttöön koko perheelle, myös antibioottikuurin yhteyteen ja matkalle mukaan. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-3 kapselia päivässä. Parhaan vaikutuksen saat, kun nautit kapselit tyhjään vatsaan. Niele kapseli kokonaisena veden kera. Kapselin voi myös avata ja sekoittaa sisältö veteen. Säilyy avattuna huoneenlämmössä kuukauden ja jääkaapissa pakkauksen parasta ennen päiväykseen saakka. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-3 kapselia sisältää: 2,1-6,3 miljardia maitohappobakteeria, kannat: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis. Aineosat: inuliini, kalsiumkarbonaatti, liivate (peräisin naudasta), glukoosimonohydraatti, maitohappobakteerivalmiste, mannoosi, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi), väri (titaanidioksidi, kapseli).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTEEKIN PROBIOOTTI PLUS KAPS 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.