BIOTEEKIN PROBIOOTTI STRONG 30 KPL

25,80 € (0,86 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Erittäin vahva maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää 2 tutkittua maitohappobakteerikantaa. Päiväannoksessa jopa 100 miljardia maitohappobakteeria! Valmiste sopii erityisesti erilaisiin vatsaongelmiin sekä antibioottikuurin yhteyteen ja mukaan matkalle. Gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-4 kapselia päivässä runsaan nesteen kera. Paras vaikutus saadaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Säilyy avattuna huoneenlämmössä kuukauden ja jääkaapissa pakkauksen parasta ennen päiväykseen saakka. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Maitohappobakteerivalmiste (Lactobacillusacidophilus LA-5«, BifidobacteriumlactisBb-12«), kapseli (hydproksipropyylimetyyliselluloosa, väri:titaanioksidi), glukoosi, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, perunatärkkelys), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat).
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTEEKIN PROBIOOTTI STRONG 30 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.