BIOTEEKIN PROBIOOTTI COMP KAPS 80 KPL

5/5
27,20 € (0,34 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Bioteekin Probiootti Comp sisältää neljä tutkittua maitohappobakteerikantaa. Kapseli sisältää lisäksi glutamiinia ja limakalvojen hyvinvointia ylläpitävää biotiinia. Stressivatsalle vaativiin tilanteisiin päivittäin, myös matkalle mukaan tai antibioottikuurin yhteyteen. Laktoositon, hiivaton ja soijaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1-2 kapselia päivässä. Parhaan vaikutuksen saat, kun otat kapselin tyhjään vatsaan. Säilyy avattuna huoneenlämmössä 1 kuukauden tai jääkaapissa parasta ennen päivämäärään saakka. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää: maitohappobakteerit 3-6 miljardia kpl, glutamiini 0,5-1 g, biotiini 100-200 mikrog. Aineosat: Glutamiini, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), maitohappobakteerivalmiste, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), D-biotiini. Saattaa sisältää maito- tai viljajäämiä.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (4)

Toimii hyvin
Pitää suoliston ja vatsan rauhallisena. Minulla on ärtynyt suolisto-oireyhtymä. Ei kuitenkaan aiheuta ummetusta kuten jotkut maitohappobakteerit aiheuttavat. Olen myös huomannut että kynnet ovat vahvistuneet tuotteen käytön myötä, vaikka biotiinia ei siinä suuria pitoisuuksia ole. Ehkä se imeytyy jotenkin paremmin maitohappobakteerejen kanssa.
Erittäin hyvä ellei täydellinen
Tosi hyvä tuote, käytän päivittäin! Ilman inuliinia, sopii mun vatsalle. Ei tule flunssat eikä matkapöpöt.
Erittäin hyvä tuote
Todella hyvä tuote ilman inuliinia. Pitää yllä ja vahvistaa selkeästi suoliston hyvinvontia ja sitä kautta vastustuskykyä. Yksi parhaista probiooteista!
Tehokas ja toimiva
Auttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiini: vatsa ja suolisto sekä vastustuskyky. Sairastan todella harvoin ja voin hyvin. Tämä ei sisällä mm. laktoosia, joten sopii paremmin vatsalle kuin muut maitohappobakteerit.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOTEEKIN PROBIOOTTI COMP KAPS 80 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.