BION3 SENIOR TABL 60 KPL

4/5
20,20 € (0,34 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen monivitamiini-hivenainevalmiste ikääntyville. Yli 50-vuotiaille jaksamista ja vastustuskykyä jokaiseen päivään. Bion3 seniorin B1-, B3-, B6-, B12- ja C-vitamiinit vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä D-vitamiini, sinkki ja seleeni vahvistavat vastustuskykyä. Valmiste sisältää myös paljon tutkittuja maitohappobakteereita sekä mustikkauutetta ja luteiinia. Gluteeniton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti vuorokaudessa. Ei raskaana oleville tai imettäville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiini 800 mikrog, tiamiini (B1) 1,4 mg, riboflaviini (B2) 1,6 mg, niasiini (B3) 18 mg, pantoteenihappo (B5) 6 mg, pyridoksiini (B6) 2 mg, biotiini 150 mikrog, foolihappo 200 mikrog, B12-vitamiini 1 mikrog, C-vitamiini 60 mg, D-vitamiini 5 mikrog, E-vitamiini 10 mg, jodi 100 mikrog, rauta 5 mg, sinkki 5 mg, seleeni 30 mikrog, kromi 25 mikrog, mangaani 0,4 mg, molybdeeni 25 mikrog, ginsenguute 20 mg, mustikkauute 1 mg, luteiini 100 mikrog, maitohappobakteerit 10^7 elävää solua (Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum). Ainesosat: täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, polyvinyylipolypyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), inuliini, kalsium, C-vitamiini, magnesium, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), E-vitamiini, maitohappobakteerit (Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum), glukoosi, paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit (kasviperäinen), rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen), piioksidi), ginsenguute, niasiini, rauta, A-vitamiini, kalium, pantoteenihappo, sinkki, seleeni, D-vitamiini, pyridoksiini, väriaineet (rautaoksidi, briljanttisininen), tiamiini, luteiini, riboflaviini, mangaani, B12-vitamiini, mustikkauute, foolihappo, biotiini, jodi, kromi, molybdeeni. Saattaa sisältää maitoa.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Hyvä ravintolisä
Hyvä ravintolisä!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BION3 SENIOR TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.