BION3 DEFENCE ADULT 60 KPL

5/5
20,40 € (0,34 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Monipuolinen vitamiini- ja hivenainevalmiste, joka sisältää myös maitohappobakteereita. Aikuisille tarkoitettu tabletti sisältää mm. A-, C- ja D-vitamiineja, jotka tukevat vastustuskykyä sekä rautaa ja B-vitamiineja, jotka vähentävät väsymystä ja uupumusta. Yksi tabletti päivässä riittää. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 tabletti päivässä runsaan nesteen kera. Niele tabletti kokonaisena. Ei lapsille. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää: A-vitamiini 800 mikrog, tiamiini (B1) 1,4 mg, riboflaviini (B2) 1,6 mg, niasiini (B3) 18 mg, pantoteenihappo (B5) 6 mg, B6-vitamiini 2 mg, biotiini (B8) 150 mikrog, foolihappo (B9) 300 mikrog, B12-vitamiini 3 mikrog, C-vitamiini 120 mg, D-vitamiini 10 mikrog, E-vitamiini 10 mg, jodi 100 mikrog, kromi 25 mikrog, mangaani 0,4 mg, seleeni 55 µg, sinkki 10 mg, rauta 5 mg, maitohappobakteerit 107 CFU, kannat Lactobacillus gasseri PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3. Ainesosat: paakkuuntumisenestoaine kalsiumfosfaatti, täyteaine mikrokiteinen selluloosa, L-askorbiinihappovalmiste (tärkkelys), magnesiumoksidi, täyteaine inuliini, DL-alfa-tokoferyyliasetaattivalmiste (maltodekstriini), pintakäsittelyaine hydroksipropyylimetyyliselluloosa, maitohappobakteeriseos Tri-BionTM (dakstriini, maissitärkkelys, Lactobacillus gasseri/PA 16/8, Bifidobacterium bifidum MF 20/5, Bifidobacterium longum SP 07/3, saattaa sisältää maitoproteiini-, kala- ja soijajäämiä), täyteaine glukoosi, paakkuntumisenestoaineet rasvahappojen mono- ja diglyseridit, nikotiiniamidi, täyteaine polyvinyylipyrrolidoni, pintakäsittelyaine hydroksipropyyliselluloosa, feroosulfaatti, sinkkioksidi, täyteaine polyvinyylipyrrolidoni, retinyyliasetaattivalmiste (maltodekstriini, maissitärkkelys), paakkuuntumisenestoaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsium-D-pantotenaatti, natriumselenaatti, kolekalsiferolivalmiste (palmuöljy, sakkaroosi), täyteaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, väriaine punainen rautaoksidi, syanokobalamiinivalmiste (maltodekstriini), pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinimononitraatti, riboflaviini, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, mangaanisulfaatti, foolihappo, biotiini, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (1)

Monipuolinen valmiste
Olen jo monta vuotta käyttänyt ko. valmistetta, koska se on niin monipuolinen. Ei tarvitse ottaa erikseen maitohappobakteereja ym. monista purkeista vaan monipuolisen ruokavalion lisäksi tämä riittää hyvin.

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BION3 DEFENCE ADULT 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.