BIOLYT VET 250 ML

7,20 € (28,80 €/L)
Saatavuus: Tuote tilapäisesti loppu.

Tuotetieto

Elekrtolyyttitiiviste lemmikkieläimille. Valmiste sopii käytettäväksi nestehukan välttämiseksi mm. ripulin tai kovan rasituksen yhteydessä.

Tuotteen käyttö

Laimenna puhtaaseen talousveteen: 1 ruokalusikallinen 1 dl:n vettä. Anna lemmikille ainoana juomavetenä ripulin aikana ja 2 vuorokautta sen jälkeen. Uusi laimennos valmistettava päivittäin. Säilytä avattuna viileässä.

Tuotteen koostumus

Natriumkloridi 26 mg/ml, kaliumkloridi 21 mg/ml, natriumbikarbonaatti 340 mg/ml, glukoosi 340 mg/ml.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOLYT VET 250 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.