BIOLIC 5000 TABL 60 KPL

10,90 € (0,18 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Valkosipulia on perinteisesti käytetty tukemaan vastustuskykyä. Biolic valkosipuliuutetabletit sisältävät valkosipulin tehoaineet tiivistetyssä muodossa. Valkosipulin vaikutuksia sydämen ja verenkierron terveydelle on myös tutkittu paljon. Valkosipulijauhe on hellävaraisesti kuivattu ja allisiinipitoisuus on vakioitu. Kokeile valkosipuliöljykapseleita, kun flunssa on iskemässä tai kaipaat lisää vireyttä. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, makeuttamaton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa. Ravintolisä.

Tuotteen käyttö

1 -2 tablettia päivässä. Niele kokonaisena tablettina nesteen kera. Jos käytössäsi on veren hyytymistä heikentävä lääke, keskustele tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Säilytä huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotteen koostumus

Vuorokausiannos 1-2 tablettia sisältää valkosipuliuutetta 192-384 mg, jossa allisiinia 2500-5000 mikrog. Aineosat: paakkuuntumisenestoaineet E460, E412 ja E551, valkosipuliuute, pintakäsittelyaine E470b.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOLIC 5000 TABL 60 KPL

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.