BIOEFFECT EGF SERUM 15 ML

Bioeffect unimaskisetti
5/5
135,00 € (9000,00 €/L)
TAI

Tuotetieto

Ainutlaatuinen hoitoseerumi kasvoille, joka tutkitusti korjaa ihon ikämuutoksia. Seerumi hyödyntää ihon luonnollisia solukasvutekijöitä (Epidermal Growth Factors), jotka vilkastuttavat solu-uusiutumista. Se heleyttää ihoa, tasoittaa pigmenttimuutoksia, supistaa huokosia, kiinteyttää, madaltaa juonteita ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Seerumi palauttaa ihon luonnollisen nuorekkuuden. Sopii kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille, myös erittäin herkälle iholle. Hajusteeton ja väriaineeton. Vain 7 raaka-ainetta.

Tuotteen käyttö

Levitä 1-4 tippaa iltaisin puhtaalle iholle kasvoille, silmänympärysiholle ja kaulalle ainoana tuotteena iltaisin. Mikäli haluaisit käyttää toista tuotetta seerumin kanssa, tulee odottaa n. 5-10 min ennen toisen tuotteen levittämistä. Tuotetta voi käyttää myös päivällä, mutta sen päälle on syytä levittää päivä- tai aurinkovoidetta ihon suojaksi, koska seerumi imeytyy ihoon kokonaan.

Tuotteen koostumus

Glycerin, aqua, sodium chloride, sodium hyaluronate, tromethamine, Hordeum vulgare seed extract, transgenic barley sh-oligopeptide-1 (EGF).

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (2)

Herkän ihon pelastaja
Kosmetiikan suurkuluttajana jouduin allergioiden puhjettua muuttamaan totaalisesti ihonhoitorutiinini. Mikään ei tuntunut sopivan kunnes löysin Bioeffectin tuotteet. Ei turhia raaka-aineita, mutta silti toimivat! Seerumi on ihanan kevyt ja riittoisa. Iho tuntuu kosteutetulta ja mikä parasta, illalla riittää kun levitän seerumin koko kasvoille silmänympärysihoa myöten. Ei erillisiä seerumeita ja voiteita. Hinta ei näin ajateltuna ole kova, etenkin kun pieni pullo kestää oikein käytettynä kauan. Tuote ei tuoksu miltään, joten sopii myös tuoksuherkille.
Suosittelen!
Uskomatonta miten 2 tippaa voi riittää pintakuivalla iholla koko kasvoille ja kaulalle. Mielettömän kätevä seerumi, joka ei kaipaa mitään toista tuotetta päällensä. Seerumi tuntui kosteuttavan etenkin silmänympärysihon tehokkaasti ja kasvojen iho näytti aamuisin kuulaalta ja tuntui raikkaalta. Pieni pullo riittää uskomattoman pitkään!

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOEFFECT EGF SERUM 15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.