BIOEFFECT EGF+2A DAILY DUO 15+15 ML

Bioeffect unimaskisetti
195,00 € (195,00 €/KPL)
TAI

Tuotetieto

Edistyksellinen, kirkastava Bioeffect EGF -antioksidanttihoito. Kaksivaiheinen hoito hidastaa ihon ikääntymistä sekä suojaa soluja ympäristön haittavaikutuksilta. Vaiheen 1 hoito sisältää ohrassa tuotettuja, iholle luonnollisia EGF-kasvutekijöitä sekä hyaluronihappoa. Seerumi lisää ihon kimmoisuutta ja elastisuutta ja silottaa ryppyjä. Lisäksi seerumi vähentää auringon aiheuttamia valovaurioita ja stimuloi ihon solu-uusiutumista sekä kosteuttaa ihoa. Vaiheen 2 hoito sisältää feruli- ja atselaiinihappoja, antioksidantteja, jotka tutkitusti suojaavat ihoa ilmansaasteilta. Seerumi ehkäisee stressistä ja ilmansaasteista johtuvien vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa ja lievittää ihotulehduksia. Seerumilla on myös ihon pigmenttiläiskiä vaalentava vaikutus. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ei sisällä öljyjä tai hajusteita.

Tuotteen käyttö

Levitä aamulla puhtaille kasvoille ja kaulalle 2–4 tippaa vaiheen 1 seerumia. Anna imeytyä ja levitä sitten 2–4 tippaa vaiheen 2 seerumia. Odota 3–5 min. ennen kuin käytät aurinkosuojaa tai meikkiä.

Tuotteen koostumus

Vaihe 1 seerumi: Water (aqua), propylene glycol, isopentyldiol, butylen glycol, glycerol, sorbitol, sodium hyaluronate, phenoxyethanol, carbomer, sodium chloride, Barley (hordeum vulgare) seed extract, barley sh-oligopeptide-1. Vaihe 2 seerumi: Water (aqua), propylene glycol, isopentyldiol, polysorb-ate 20, glycerol, phenoxyethanol, ferulic acid, azelaic acid, hydroxyethylcellulose, tetrasodium EDTA.

Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.

Tuotearviot (0)

Kirjoita oma arviosi

Arvosteltava tuote: BIOEFFECT EGF+2A DAILY DUO 15+15 ML

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

  Näin arvioit tuotteen:

  1. Täytä lomakkeelle arvioimallesi tuotteelle antamasi tähdet, otsikko sekä sanallinen kuvaus, mitä mieltä olit tuotteesta ja sen ominaisuuksista.
  2. Täytä myös yhteystietosi (arvioijan tietoja ei julkaista) ja tallenna arvio.
  3. Arvio tarkistetaan ja julkaistaan seuraavana arkipäivänä.

  Tuotearviosi on meille tärkeä! Se auttaa muita asiakkaita valitsemaan sopivan tuotteen, ja meitä kehittämään tuotevalikoimaamme. Antamasi arvio julkaistaan vain Yliopiston Apteekin ja Egon verkkopalvelussa.

  Arviointitoiminnon avulla ei saa julkaista kaupallista, poliittista, pornografista, hävytöntä, rikollista, herjaavaa tai muulla tavoin laitonta sisältöä. Muualla aiemmin julkaistujen arvioiden tai muiden mielipiteiden kopiointi on laitonta. Yliopiston Apteekki pidättää oikeuden moderoida, olla julkaisematta tai poistaa arvioita.